Accure Accountants:

PERSOONLIJKE SERVICE, ADEQUATE INZET VAN KENNIS, ICT EN ERVARING

Vooruitstrevend kleinschalig en slagvaardig

Ons kantoor kenmerkt zich door een actieve begeleiding van de klanten bij financiële en fiscale zaken. Onze rol is daarbij niet beperkt tot puur het samenstellen van financiële overzichten of belastingaangiften. Wij hebben ook een mening over uw financiën en sparren met de ondernemers om zo sturing te geven aan financiële keuzes die het best passend zijn.

Daarnaast hebben wij ook zeer bruikbare kennis en ervaring over de gehele breedte van een onderwerp. Bijvoorbeeld het verwerken van de salarisadministratie, daar hoort voor ons vanzelfsprekend bij de kennis/interpretatie van CAO's, het opstellen of ontbinden van arbeidsovereenkomsten, het slim inzetten van de werkkostenregeling en ondersteuning bij rëintegratie trajecten bij ziekte.

Lees verder
Onze kantoororganisatie

Onze kantoororganisatie

1. Ons kantoor vanuit 2 locaties

Wij vinden het belangrijk om dicht bij onze cliënten gevestigd te zijn. Vanuit de historie hebben wij onze klantenkring opgebouwd in de werkgebieden ten zuiden van Rotterdam Rijnmond en zuidwestelijk van Den Haag.

Locatie Rozenburg Postbus 1196, 3180 AD Rozenburg Raadhuisstraat 45, 3181 CH Rozenburg Locatie Maassluis PC Hooftlaan 122, 3141 AH Maassluis

2. Ons juridisch model, bestuur en omvang

Ons kantoor wordt geëxploiteerd vanuit besloten vennootschappen, gevestigd in eenvoudige maar functionele panden. Wij werken met ca.10 medewerkers.

Accure Accountants BV, Kamer van Koophandel te Rotterdam 24231405, BTW-nummer NL.0076.16.302.B01 IBAN-nummer NL87 RABO 3566.06.767 Aangesloten bij de beroepsorganisatie voor Accountants NBA